Jahtikausi on alkanut Thorsvikissakin ja rikas riistakantamme harvenee syksyn mittaan hieman. Thorsvikin kartanon asiakkaille tämä tarkoittaa sitä, että nyt voit varata meiltä naudanlihan lisäksi riistanlihaa ennakkoon! Otamme nyt vastaan ennakkovarauksia jonotuslistalle – tarkka tarjonta tiedetään vasta jahtipäivän päätteeksi. Vaihtoehtoina on

– 20 kg riistalaatikko, josta puolet on paistia ja puolet jauhelihaksi sopivia osia kuten kylkeä, niskaa tai lapaa

– tai kokonainen file.

Metsissämme liikkuu metsäkauriita, hirviä, valkohäntäpeuroja ja kuusipeuroja, joten fileidenkin koko voi vaihdella suuresti. Jos laatikko on liian suuri omalle pakastimelle, pyydä kavereita kimppatilaukseen!

Lähetä varauksesi lokakuun loppuun mennessä osoitteeseen thorsvik(at)thorsvikhereford.fi: lihaa myydään varausjärjestyksessä niin kauan kuin tavaraa riittää. Noudon ajankohdasta ilmoitamme myöhemmin.

Riistanlihan lisäksi voit myös tehdä ennakkovarauksia vuoden viimeiseen naudanlihaerään, joka saapuu marraskuun puolella. Lihalaatikoita on saatavilla jonkin verran, mutta erityisesti jauhelihaa ja Westcharkin makkaraa Thorsvikin lihasta kannattaa nyt hankkia pakkaseen kunnolla talven varalle.

Päivitimme hinnastomme, alla tulevaan lihaerään pätevät hinnat:

Tuote €/kg
Thorsvikin lihalaatikko
(15 kg laatikko, josta 1/2 kokolihaa ja 1/2 jauhelihaa)
16,00
Jauheliha 12,00
Grillimakkara 12,00
Riistalaatikko (n. 20 kg, josta 1/2 paistia ja 1/2 kylkeä, niskaa, lapaa yms. osia) 22,50
Riistafileet 60,00

Sekä naudasta että riistasta voi tiedustella ja varata myös muita ruhon osia, kuten sisäelimiä, kielen tai hännän, tai vaikkapa koirille luita!