Myytävät eläimet

Myytävät jalostuseläimet 2023

NUORSONNIT

Lista myytävistä nuorsonneista on julki: avaa lista tästä linkistä, sonniesite tästä linkistä ja video sonneista tästä linkistä. Iskikö tarve uudelle sonnille kesken kesän? Ota yhteyttä ja tiedustele, mitkä sonnit ovat vielä vapaana.

Syksyllä 2023 tulossa myyntiin tiineitä hereford ja hereford x aberdeen angus -hiehoja 6 kpl. Myytävien hiehojen lista päivitetään lokakuussa tiineystarkastusten jälkeen.

Lisätiedot

Oletko kiinnostunut Thorsvikin eläimistä, haluatko esimerkiksi tietää lisää käyttämistämme keinosiemennyssonneista tai eläintemme suvuista? Ota yhteyttä thorsvik@thorsvikhereford.fi / iiris@thorsvikhereford.fi tai soita: tilanhoitaja Paavo Kuuluvainen 050 517 2189 tai Iiris Herlin, 0400 647 223.

Thorsvik Hereford kuuluu NASEVA-järjestelmään, ja meillä on Mycoplasma Bovis -bakteerin vastustusohjelmassa A-status. Kaikista jalostuseläimistä otetaan DNA-näyte, jolla niistä saadaan genominen arvostelu sekä tarkat tautitiedot. Emme käytä siitoksessa eläimiä, jotka kantavat perinnöllisiä sairauksia, kuten hypotrikoosia.