Lihan suoramyynti

AJANKOHTAISTA: KEVÄT 2023

  • Pakastemyynti (jauhelihaa, burgeripihvejä, paistisuikaleita ja -kuutioita) ke 29.3. klo 14-15 ja 18-20 osoitteessa Torsvikintie 160, 02390 Sarvvik
  • Ensimmäisestä tuore-erästä lisätietoa vielä maaliskuun aikana
  • HUOM! Jos ostit syksyn 2022 härkäeristä Ribeye bone in -pakkauksen, pyydämme ottamaan yhteyttä.  Leikkaamossa on tapahtunut virhe ja niihin on laitettu liian pitkä päiväys. Jos lihaa ei pakastettu pian noudon jälkeen, se on voinut pilaantua. Otathan meihin muutenkin aina yhteyttä, jos joku tuote on pilaantunut oikeaoppisesta kylmäsäilytyksestä huolimatta.
  • Lahjaidea: Thorsvik Herefordin lahjakortti! Mahtava lahja kenelle vain laatulihan ystävälle. Kortin voi saada sähköisenä tai paperisena. Valitse summa ja tilaa lahjakortti viestillä osoitteeseen suoramyynti@thorsvikhereford.fi. Kortin voi saada paperisena tai sähköpostitse pdf:nä.
  • Huomaathan, että lihakauppa on auki vain sopimuksesta, ellei muuta ilmoiteta – tilaukset siis aina etukäteen, kiitos!

HINNASTO: avaa linkki

Hinnasto voimassa 15.9.2022 alkaen.

Liity Thorsvikin asiakaslistalle ja saat tiedot tulevista lihanmyynneistä ensimmäisten joukossa:

 

Liity postituslistalle

* indicates required

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Maksu noudettaessa kortilla tai käteisellä, tai jälkikäteen laskulla.

Huomaathan, että tiettyjä lihoja – sisäfile, ulkofile, entrecote, petit tender – on hyvin rajallinen määrä tarjolla. Ulkofile ja entrecote menevät ensisijaisesti 15 kg lihalajitelmiin. Petit tender on hyvin pieni pala – yksi kappale painaa alle puoli kiloa – eli sitä ei voi kerrallaan tilata kiloittain. Eli jos haluat juuri näitä herkkuja tiettyyn tilaisuuteen, suosittelemme varaamaan tuotteet hyvissä ajoin!

Thorsvikin naudanlihaa ravintolaasi? 

Thorsvikin maukasta ja marmoroitunutta lihaa voi myös ostaa ravintoloihin. Myymme syksyisin myös riistanlihaa. Tarkemmat tiedot ravintolamyynnistä antaa Kristiina Sweet (krisse.sweet[at]gmail.com.

 

Tiedä, mitä syöt – osta laadukasta lihaa suoraan tilalta

Tutustu luonnonlaidunlihaan!