Lihan suoramyynti

AJANKOHTAISTA: TALVI 2021-2022

 • Joulun lihanmyynneissä on tarjolla monenlaisia lajitelmia, joista saat sopivat lihat niin juhlapöytään kuin lahjaksikin. Tilaukset maanantaihin 22.11. mennessä osoitteeseen thorsvik@thorsvikhereford.fi. Noudot viikolla 49 tai 51, ilmoita tilauksen yhteydessä kummalla viikolla haluat noutaa tilauksesi.
  • Perinteinen joululajitelma 5 kg: n. 1 kg entrecotea tai ulkofilettä, n. 1 kg sisä- tai paahtopaistia, 3 kg jauhelihaa (125 e)

  • Pikkujoululajitelma 3 kg: 1 kg lihapyöryköitä, 1 kg burgeripihvejä, 1 kg jauhelihaa (50 e)

  • UUTUUS! Lihapyörykät: Thorsvikin paistilihasta valmiit pyörykät 1 kg pakasteena (22,90 e/kg)

  • Maksamakkara n. 250 g/pkt (19,60 e/kg) (HUOM! Nouto viikolla 51)

  • Nakit n. 280 g/pkt (16,90 e/kg)

  • Meetwursti 500g/pkt (29€/kg)
 • Pakkasessa on runsaasti härän jauhelihaa ja sekalainen lajitelma lihoja, ota yhteyttä ja sovitaan nouto!
 • Lahjaidea: Thorsvik Herefordin lahjakortti! Mahtava lahja kenelle vain laatulihan ystävälle. Kortin voi saada sähköisenä tai paperisena. Valitse summa ja tilaa lahjakortti viestillä osoitteeseen thorsvik@thorsvikhereford.fi. Kortin voi saada paperisena tai sähköpostitse pdf:nä.
 • Otamme lihojen noutotilanteessa huomioon vallitsevat koronarajoitukset. Järjestämme ostotilanteen sellaiseksi, että jonottaessa on väljät tilat ja asiakkaat kulkevat vain yhteen suuntaan. Ostoksensa tehneet poistuvat siis eri kautta kuin tilaustaan vielä odottavat. Suosittelemme lähimaksun tai laskun käyttöä. Tarjoamme lihojen kotiinkuljetusta yli 65-vuotiaille ja/tai riskiryhmään kuuluville asiakkaillemme vähintään 60€ tilauksiin. 

 • Huomaathan, että lihakauppa on auki vain sopimuksesta – tilaukset siis aina etukäteen, kiitos!

HINNASTO: avaa linkki

Hinnasto voimassa 17.9.2021 alkaen.

Lähetä tilauksesi osoitteeseen thorsvik@thorsvikhereford.fi, saat paluuviestinä vahvistuksen ja tiedon noutopäivästä.

Maksu noudettaessa kortilla tai käteisellä, tai jälkikäteen laskulla.

Huomaathan, että tiettyjä lihoja – sisäfile, ulkofile, entrecote, petit tender – on hyvin rajallinen määrä tarjolla. Ulkofile ja entrecote menevät ensisijaisesti 15 kg lihalajitelmiin. Petit tender on hyvin pieni pala – yksi kappale painaa alle puoli kiloa – eli sitä ei voi kerrallaan tilata kiloittain. Eli jos haluat juuri näitä herkkuja tiettyyn tilaisuuteen, suosittelemme varaamaan tuotteet hyvissä ajoin!

Thorsvikin naudanlihaa ravintolaasi? 

Thorsvikin maukasta ja marmoroitunutta lihaa voi myös ostaa ravintoloihin. Myymme syksyisin myös riistanlihaa. Tarkemmat tiedot ravintolamyynnistä antaa Kristiina Sweet (krisse.sweet[at]gmail.com / 044 303 4203 ).

 

Tiedä, mitä syöt – osta laadukasta lihaa suoraan tilalta

Tutustu luonnonlaidunlihaan!