PÄIVITYS 29.5.2023 – PAIKKA TÄYTETTY

Thorsvikin kartano on emolehmä- ja kasvinviljelytila Kirkkonummella. Tila on ollut luomutuotannossa vuodesta 2022 alkaen. Viljelyksessä on n. 600 hehtaaria peltoa, herefordkarjaa on n. 120 päätä. Peltojen lisäksi tilakokonaisuuteen kuuluu lähes 200 hehtaaria perinnebiotooppeja ja muita ympäristösopimusalaan kuuluvia laitumia. Tulevalta tilanhoitajalta etsimme erityisesti taitoa ja näkemystä luomuviljelyn kehittämiseen.

Tilanhoitajan työnkuvaan kuuluu työnjohto ja itse päivittäisiin maataloustöihin osallistuminen. Tilalla on ympäri vuoden 3-4 työntekijää ja lisäksi kasvukaudella useampi harjoittelija ja kesätyöntekijä. Työnjohdon lisäksi tärkein tehtävä on viljelyn suunnittelu, toteuttaminen ja seuranta. Tämän lisäksi tilanhoitaja suunnittelee ja seuraa yhdessä omistajan kanssa tilan taloutta.

Hakijalla tulee olla maatalousalan tutkinto tai alan kokemusta. Esihenkilökokemus on hyvin toivottavaa muttei pakollista. Sujuva työskentely tietokoneilla ja älylaitteilla kuuluu työnkuvaan.
Eduksi katsotaan, jos hakijalla on kokemusta luomuviljelystä ja työskentelystä eläinten kanssa.

Työtehtävä on kokoaikainen. Tilanhoitajan odotetaan voivan tehdä pitkää päivää kiireaikoina ja tehdä myös viikonloppuisin töitä. Työkieli on suomi.

Paikka täytetään kun sopiva henkilö löytyy. Mahdollisuus asuntoon tilalla. Palkka sopimuksen mukaan (lähtökohtana maaseutualan työehtosopimus). Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

  • Löydät meidät Instagramista ja Facebookista @thorsvikhereford
  • Lisätiedot Iiris Herlin 0400647223
  • Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen iiris@thorsvikhereford.fi