PÄIVITYS: KAIKKI HARJOITTELUPAIKAT VUODELLE 2024 TÄYTETTY! Kiitos kaikille kiinnostusta osoittaneille!

Kiinnostaako maaseutualan töiden harjoittelu monipuolisella luomutilalla? Tule Thorsvikiin! Tilallamme on 60 poikivaa emolehmää. Kasvatamme vasikat itse, eli kesäkaudella tilalla on laiduntamassa n. 190 eläintä ja pihatossa kasvamassa teurassonneja 20-30 eläintä. Peltoa on n. 600 ha, joilla viljelemme nurmea, viljoja ja palkokasveja. Peltojen lisäksi tilakokonaisuuteen kuuluu n. 190 hehtaaria perinnebiotooppeja ja muita ympäristösopimusalaan kuuluvia laitumia.

Harjoittelijan työtehtävät muodostuvat kiinnostuksen kohteiden ja taitotason mukaan. Pääset työskentelemään sekä koneiden että eläinten parissa, niin porukassa kuin itsenäisestikin. Tilallamme on ollut harjoittelijoita vuosikausia ja töihin saa hyvää ohjausta, mutta harjoittelijoilta odotetaan myös itsenäisyyttä ja vastuunottoa omasta työstä.

Meillä on tarvetta vähintään kahdelle harjoittelijalle koko kasvukaudeksi (5-6 kk, touko-lokakuu), mutta lyhyempiäkin työpätkiä on mahdollista tehdä. Meille voi tulla myös asiantuntija- / syventävään harjoitteluun ja kehittää taitoja esimerkiksi maatilayrityksen taloushallinnon, lihan suoramyynnin, karjanjalostuksen tai viljelysuunnittelun saralla.

Lyhyitä faktoja: tilalla on mahdollisuus majoitukseen. Työkieli on suomi. Palkkaus TES mukaan.

Löydät meidät Instagramista ja Facebookista @thorsvikhereford

Lisätiedot ja vapaamuotoiset hakemukset: Iiris Herlin, iiris@thorsvikhereford.fi