Lokakuun lihanmyyntiin on vielä tilaa, ja marras-joulukuussa tulee vielä yksi tuore erä, jos tilauksia tulee tarpeeksi. Lue alta kaikki uutiset liittyen loppuvuoden lihanmyyntiin!

  1. Seuraava lihaerä saapuu viikolla 45. Kasvatimme tilausta, eli vielä ehdit mukaan: varaa omasi viestillä thorsvik@thorsvikhereford.fi maanantaihin 14.10. mennessä! Makkaraa, nakkeja ja chorizoa myynnissä koko- ja jauhelihan lisäksi.
  2. Jahtikausi on alkanut Thorsvikissa, eli myynnissä on myös riistaa: tarjonnan mukaan valikoimassa peltopyytä ja sorsaa sekä kauriin-, peuran- ja hirvenlihaa. Tee tilaus ja ilmoitamme, kun Tapio on suonut metsästysonnea ja riistaa on kaadettu.
  3. Loppuvuodesta tulee vielä yksi lihatilaus JOS kysyntää on tarpeeksi: jos haluat vielä marras-joulukuussa tilata lihalaatikon tai muita tuotteita, ilmoittaudu ajoissa! 
  4. Teemme jouluksi meetwurstia (vinkki: erinomainen joululahja naapureille, työkavereille…). Otamme tilauksia vastaan! Myös tuore erä nakkeja tulossa, grillimakkaraa ja chorizoa myynnissä pakasteena.
  5. SYYSTARJOUS: 5 kg jauhelihaa 55€! (11€/kg, norm. 12,50€/kg; 1 kg paketit, koskee vain pakasteita. Lihat kesäkuun erästä.) Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Nouto ensisijaisesti viikon 45 lihanmynynin yhteydessä.

UUDET TUOTTEET

  • Minuuttipihvit: heittämällä pannulle mureutetut, ohuet paistista leikatut pihvit saat nopeasti ruokaa eteesi! 0,5 kg vakuumipaketti, vain 20,00€/kg
  • Paistisuikaleet ja – kuutiot: maukasta paistilihaa valmiiksi suikaleina tai kuutioituna, sopii erinomaisesti talvisiin pataruokiin! 1 kg vakuumipaketti, 15,20€/kg
  • Muista myös burgeripihvit ja grillilaatikko! Katso koko valikoima hinnastosta.