Vuosi on taas vierähtänyt ja ensimmäiset lihaerät saapuvat Thorsvikiin toukokuun alussa. Tässä hieman tietoa kevään ja alkukesän myynneistä.

  • Seuraavat lihanmyynnit ovat toukokuussa 2020. Ensimmäinen, viikolla 19 saapuva erä on loppuunvarattu. Voit nyt tehdä tilauksia toiseen, viikolla 22 eli toukokuun lopussa saapuvaan erään. Lähetä varauksesi tähän erään osoitteeseen thorsvik@thorsvikhereford.fi perjantaihin 8.5. mennessä! 
  • Huomaathan, että tiettyjä lihoja – sisäfile, ulkofile, entrecote, petit tender – on rajallinen määrä tarjolla. Jos haluat juuri näitä herkkuja tiettyyn tilaisuuteen, suosittelemme varaamaan tuotteet hyvissä ajoin! 
  • Makkaraa ja nakkia EI ole tarjolla tällä hetkellä toimitusvaikeuksien vuoksi. Pahoittelemme tilannetta ja ilmoitamme heti, kun niitä on taas saatavilla.
  • Ennen juhannusta tulee myös lihaa, siitä ilmoittelemme lähemmin toukokuun puolella.
  • Otamme lihojen noutotilanteessa huomioon vallitsevat koronarajoitukset. Järjestämme ostotilanteen sellaiseksi, että jonottaessa on väljät tilat ja asiakkaat kulkevat vain yhteen suuntaan. Ostoksensa tehneet poistuvat siis eri kautta kuin tilaustaan vielä odottavat. Suosittelemme lähimaksun tai laskun käyttöä. Suunnitelmissa on myös tarjota lihojen kotiinkuljetusta yli 65-vuotiaille ja/tai riskiryhmään kuuluville asiakkaillemme.