Thorsvikin lihanmyyntisesonki on pian täällä! Ensimmäinen myynti on vappuaattona 30.4., jolloin myymme Thorsvikin herkullista grillimakkaraa, meetwurstia, nakkia ja uutuutena – asiakkaitten toiveesta – mausteisempaa chorizoa! Seuraavat myyntierät ovat tavanomaisia tuoreen, raakakypsytetyn lihan eriä, joista voit tilata niin Thorsvikin perinteisiä 15 kg lihalaatikoita, jauhelihaa, muita ruhon osia kuin myös uutuuksia: 5 kg grillilaatikkoa ja burgeripihvejä.

Asiakaskyselyssämme toivottiin myös tietoa lihanmyynnin aikatauluista hyvissä ajoin, joten julkaisemme kesän alustavan aikataulun nyt! Siirrymme käyttämään uutta teurastamoa, jonka kapasiteetti on pienempi: siksi teuraserät ovat pienempiä, mutta niitä on useammin. Teurastamo, Meatgard, on Thorsvikista vain 90 minuutin ajomatkan päässä, ja eläimet viedään tästä edespäin teurastamoon omalla kuljetusautolla.

Kesän 2019 lihanmyyntiajat

Touko-kesäkuu
Viikko 18: ti 30.4. – makkaraa ja pakasteesta lihaa, nouto klo 13-14 ja klo 17-18
Viikko 19: to 9.5. ensimmäinen erä tuoretta, raakakypsytettyä lihaa
Viikko 22 – grillilaatikoiden ja burgeripihvien ensimmäiset tilaukset
Viikko 24 – juhannusmyynti

Elo-syyskuu
Viikko 33
Viikko 34
Viikko 37

Aikataulu on alustava ja pidätämme oikeuden muutoksiin: seuraa tiedotustamme ajantasaisesta myynnistä. Lihanmyyntipäivä on pääsääntöisesti torstaisin.

UUDET TUOTTEET

  • Burgerijauheliha on tavallista jauhelihaa rasvaisempaa, vähintään 20%. Se valmistetaan itsessään rasvaisista ja maukkaista naudan ruhon osista: etuselästä, brisketistä ja kyljistä. Jauheliha muotoillaan valmiiksi pihveiksi (n. 160g/kpl) ja vakumoidaan neljän pihvin paketteihin. Hinta: 10,50€/pkt
  • Grillilaatikko 5kg sisältää 8 kpl burgeripihvejä, valmiiksi leikattuja entrecôte-pihvejä noin 1 kg ja 2,8 kg joko flat iron steakia, petit tenderiä, flank steakia tai bavettea – kaikki samantyyppisiä, erinomaisia grillipaloja. Hinta: 135€/laatikko
  • Chorizo-makkara: grillimakkaran mausteisempi serkku! 13€/kg
  • Jauhelihaa voi nyt tilata myös 0,5 kg paketeissa.

Löydät Suoramyynti-sivulta nyt uuden hinnaston, joka tulee voimaan tänään 24.4.2019. Ennen tätä päivää tehdyt tilaukset myydään vanhan hinnaston mukaan. Tervetuloa ostoksille!