Voit ostaa Thorsvikin lihaa vielä ennen joulua vuoden viimeisestä teuraserästä. Sitten seuraava tilaus onkin mahdollinen vasta toukokuussa, eli nyt kannattaa ennakoida talven ja alkukevään lihatarpeet ja tilata vaikka kunnon 15 kg lihalaatikko! Jos pakastimesi siis tarvitsee täydennystä, niin laitathan tilauksesi perjantaihin 6.12. mennessä osoitteeseen thorsvik@thorsvikhereford.fi. Lihojen nouto osuu viikolle 51, eli ehdit saada lihat kotiin ennen joulua.

Mitä sitten tilata? Talvella erilaiset pataruoat lämmittävät, ja niihin sopii hyvin paistit. Kesältä tuttujen paistikuutioiden rinnalle otimme myyntiin myös paistisuikaleita (15,20 e/kg) sekä minuuttipihvejä (20 e/kg). Näistä saa helposti maistuvaa ruokaa! Katso koko valikoima ja hinnasto täältä.

Meillä on myös kylmiössä uusi erä meetwurstia! Meetwurstitankoja on kahta kokoa; noin 0,5 kg ja 0,65 kg (27,50 e/kg). Tästä erittäin suosittu joululahja vaikka naapureille tai erityisen kivoille työkavereille!

Pakastetun jauhelihan tarjouskampanja (5 kg 55€) on voimassa 31.12.2019 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Jauheliha on kesäkuun 2019 erää. Pakkasesta löytyy vielä myös grillimakkaraa, nakkeja, 3 pkt bavetteja, 2 pkt palapaistia ja 1 pkt paistikuutioita.

Voit tulla ostamaan pakasteita ja meetwurstia jo ennen viimeisen lihaerän saapumista! Pidämme puotia auki tiistaina 3.12. klo 13-14 sekä 16-18. Keskiviikkona 11.12. puoti on auki samoihin aikoihin. Molempina päivinä on mahdollista tulla ostamaan pakastettuja tuotteita sekä meetwurstia. Ennakkovarausta suositellaan, mutta toki voi poiketa ilmankin.

Tervetuloa ostoksille!