Ennen kevään ensimmäistä tuorelihan myyntiä pidämme puotia auki muutamina helmikuun päivinä ja myymme pakastimien sisältöä. Pakasteet ovat marras-joulukuussa 2020 teurastetuista eläimistä. Lihaa on rajoitettu määrä ja sitä myydään niin kauan kuin tavaraa riittää.

Tarjolla on paisteja (noin kilon painoisia: sisä, paahto, ulko, kulma, lapa ja pyörö) ja erikoisleikkuita (mm. picanha, maminha, skirt steak, flat iron steak).

Ennakkovarausta ei tarvitse tehdä, puodissa voi poiketa ilmankin. Toki, jos haluat jonkun tietyn palasen, niin ennakkovaraus on suositeltavaa. Teetämme myös nakkeja ja maksamakkaraa, jos saamme tarpeeksi tilauksia kasaan. Ennakkovaraukset niihin sekä halutessaan pakastimien aarteisiin perjantaihin 5.2 mennessä, kiitos!

Puoti on avoinna kolmena päivänä: perjantaina 12.2. klo 13-14 ja 16-18, ennen hiihtolomaviikkoa olemme avoinna keskiviikkona 17.2. klo 13-14 ja 16-18 sekä perjantaina 19.2. klo 13-14 ja 16-18.

Tervetuloa!

Kuva: Maisa Kinnunen