Hyvää syksyä uusille ja vanhoille asiakkaille!

Elämme historiallisia hetkiä: Thorsvikiin on myynnissä historiallinen ensimmäinen erä häränlihaa!

Olet saattanut törmätä ravintolan ruokalistassa härkään, mutta oikeasti Suomessa hyvin harvoin kasvatetaan oikeita härkiä – siis kastroituja sonneja – eikä ulkomailtakaan tuodussa lihassa pakosti ole tiedossa, onko se sonnin, lehmän, härän vai hiehon lihaa. Mutta nyt on koittanut jännityksen hetki ja ensimmäiset Thorsvikissa kasvatetut härät ovat menneet teuraaksi ja liha on leikattu erityistilanteen kunniaksi pohjoisamerikkalaisella leikkuulla. Teurastus ja leikkuu on tehty tuttuun tapaan luotettavassa ja laadukkaassa Meatgardin teurastamossa ja leikkaamossa Inkoossa.

Miksi härkää? Kun sonni kastroidaan, se kasvaa hieman hitaammin, rasvoittuu hieman enemmän ja on luonteeltaan rauhallisempi. Siksi härät ovat voineet laiduntaa kaksi kesää ja kasvaa rauhassa, ja liha onkin erityisen kauniisti marmoroitunutta.

Tästä erästä on myynnissä 5 kg maistelulajitelmia (145€), prime ribiä (28€/kg) ja short ribiä (14,90€/kg) sekä jauhelihaa (14,90€/kg). Tee varaus mahdollisimman pian – lihaa on hyvin rajoitettu erä – osoitteeseen thorsvik@thorsvikhereford.fi. Ensimmäinen noutomahdollisuus on tiistaina 12.10. klo 16-18.