Lihan suoramyynti

AJANKOHTAISTA: KESÄ 2023

  • Lihapuoti on auki perjantaisin kesäkuussa (2.6., 9.6. ja 16.6.) klo 15-17: myynnissä tuoretta grillimakkaraa, nakkia, chorizoa ja meetwurstia ja pakkasesta naudan jauhelihaa!
  • Kesän ensimmäisiin tuore-eriin otetaan nyt vastaan tilauksia. Päivitetty tarjonta ja hinnasto alla
    • Sisä- ja ulkofileet sekä petite tenderit on varattu alkukesän eristä, elokuussa on tulossa lisää
  • Olemme päivittäneet tarjontaa hieman asiakastoiveiden perusteella. Tiedämme, että 15 kg lajitelma on monille asiakkaillemme rahtusen liian iso. (Siksi suosittelemmekin jakamaan lajitelman kavereiden kanssa!) Niille, joilla on hakusessa pienempää pakettia, olemme lisänneet valikoimaan uuden tuotteen: 5 kg jauheliha- ja paistilajitelman. Lisäksi uutuutena on 5 kg paistijauhelihalaatikko vähärasvaisemman (8% rasvaa) jauhelihan ystäville.
  • Haluamme sujuvoittaa lihanmyyntiä ja minimoida hävikkiä. Tästä syystä myymme jatkossa ensisijaisesti lajitelmia ja muita yli 5 kg tilauksia. Yksittäisiä leikkuita voi siis hyvin vieläkin tilata lajitelmien lisäksi, ja jos tarjolla olevat lajitelmat eivät miellytä, voi oman > 5 kg tilauksen koota listalta. Varmistathan aina saatavuuden meiltä.
  • Lahjaidea: Thorsvik Herefordin lahjakortti! Mahtava lahja kenelle vain laatulihan ystävälle. Kortin voi saada sähköisenä tai paperisena. Valitse summa ja tilaa lahjakortti viestillä osoitteeseen suoramyynti@thorsvikhereford.fi. Kortin voi saada paperisena tai sähköpostitse pdf:nä.

HINNASTO: avaa linkki

Hinnasto voimassa 20.4.2023 alkaen toistaiseksi.

Liity Thorsvikin asiakaslistalle ja saat tiedot tulevista lihanmyynneistä ensimmäisten joukossa:

 

Liity postituslistalle

* indicates required

 

 

 

 


 

Maksu noudettaessa kortilla tai käteisellä, tai jälkikäteen laskulla.

Huomaathan, että tiettyjä lihoja – sisäfile, ulkofile, entrecote, petit tender – on hyvin rajallinen määrä tarjolla. Ulkofile ja entrecote menevät ensisijaisesti 15 kg lihalajitelmiin. Petit tender on hyvin pieni pala – yksi kappale painaa alle puoli kiloa – eli sitä ei voi kerrallaan tilata kiloittain. Eli jos haluat juuri näitä herkkuja tiettyyn tilaisuuteen, suosittelemme varaamaan tuotteet hyvissä ajoin!

Thorsvikin naudanlihaa ravintolaasi? 

Thorsvikin maukasta ja marmoroitunutta lihaa voi myös ostaa ravintoloihin. Myymme syksyisin myös riistanlihaa. Ota yhteyttä suoramyynti@hereford.fi.

Tiedä, mitä syöt – osta laadukasta lihaa suoraan tilalta

Tutustu luonnonlaidunlihaan!