Lihan suoramyynti

AJANKOHTAISTA: KESÄKUU 2019

  • Seuraava lihaerä saapuu viikolla 24. Otamme varauksia vastaan! Varaa tästä erästä juhannuslihat! Huomaathan, että seuraava erä tämän jälkeen saapuu vasta elokuussa, lomien grillilihat kannattaa siis hankkia ajoissa!
  • Puoti auki tällä ja ensi viikolla:

    Pe 14.6. klo 16-20

    Ti 18.6. klo 13-14 ja 16-17

    To 20.6 klo 13-14 ja 16-17

    >> Jauhelihaa ja nakkeja ilman varausta

    >> Muut lihat: varmista saatavuus etukäteen thorsvik@thorsvikhereford.fi

  • Nykyään voit maksaa ostoksesi myös kortilla! Perinteinen lasku ja käteismaksu toimivat myös, valitse itsellesi paras tapa maksaa.

UUDET TUOTTEET

  • Burgerijauheliha on tavallista jauhelihaa rasvaisempaa, vähintään 20%. Se valmistetaan itsessään rasvaisista ja maukkaista naudan ruhon osista: etuselästä, brisketistä ja kyljistä. Jauheliha muotoillaan valmiiksi pihveiksi (n. 160g/kpl) ja vakumoidaan neljän pihvin paketteihin. Hinta: 10,50€/pkt
  • Grillilaatikko 5kg sisältää 8 kpl burgeripihvejä, valmiiksi leikattuja entrecôte-pihvejä noin 1 kg ja 2,8 kg joko flat iron steakia, petit tenderiä, flank steakia tai bavettea – kaikki samantyyppisiä, erinomaisia grillipaloja. (Laatikon sisältö saattaa vaihtua kesän aikana, olemme kokeiluvaiheessa!) Hinta: 135€/laatikko SEURAAVAT VARAUKSET KESÄKUULLE
  • Chorizo-makkara: grillimakkaran mausteisempi serkku! 13€/kg
  • Jauhelihaa voi nyt tilata myös 0,5 kg paketeissa.

KESÄN 2019 MYYNTIAIKATAULU

Tulevat lihanmyyntiajat (tiedot ovat alustavia, pidätämme oikeuden muutoksiin):
 
Touko-kesäkuu
Viikko 17 (1. makkaramyynti)
Viikko 19: torstaina 9.5. nouto tilalta
Viikko 22: nouto tilalta pe 31.5. ja ma 3.6. 
Viikko 24 (juhannuslihat):
Pe 14.6. klo 16-20
Ti 18.6. klo 13-14 ja 16-17
To 20.6 klo 13-14 ja 16-17
 
Elo-syyskuu
Viikko 33
Viikko 34
Viikko 37
 

HINNASTO: avaa linkki

Hinnasto päivitetty 24.4.2019

Lähetä tilauksesi osoitteeseen thorsvik@thorsvikhereford.fi, saat paluuviestinä varmistuksen ja tiedon noutopäivästä.

Maksu noudettaessa kortilla, käteisellä tai laskulla.

Tiedä, mitä syöt – osta laadukasta lihaa suoraan tilalta!

Thorsvikista ostamasi liha on tummaa ja marmoroituvaa, ja tulee sekä hereford-rotuisista eläimistä että herefordien ja aberdeen angus-rotujen risteytyseläimistä. Olemme Thorsvikissa keskittyneet Herefordien jalostukseen jo vuodesta 1975. Angus tuo kuitenkin lisäarvoa lihakarjaan korkeamman marmoroitumisasteen ja kasvun kautta. Rodut ovat monilta ominaisuuksiltaan samankaltaisia: sekä herefordit että angukset ovat erinomaisia emoja sekä tehokkaita korsirehun käyttäjiä. Ne soveltuvat erityisen hyvin luonnonlaidunten ja perinneympäristöjen laiduntajaksi: Thorsvikissa eläimet laiduntavatkin keväästä syksyyn pääosin luonnonlaitumilla sekä nurmilaitumilla. Ne hyödyntävät siis ravinnon sellaisestakin maastosta, jota ei voisi viljellä ollenkaan tai jolle viljan viljely ei sovellu. Siksi WWF pitää luonnonlaidunlihaa suositeltavimpana naudanlihana!

Myynti on keskittynyt kesään ja syksyyn. Tilaukset tehdään sähköpostitse ja asiakkaat noutavat lihat tilalta ennalta ilmoitettuna päivänä. Voit varata laatikoiden ja jauhelihan lisäksi kaikkia ruhon osia, ja kokolihan lisäksi voit tilata myös sisäelimiä, kielen tai hännän, tai vaikkapa koirille luita!

Jos haluat saada ilmoituksen, kun seuraavan erän tilauksia otetaan vastaan, lähetä meille yhteystietosi. Tee tilaus, ilmoittaudu tiedotuslistalle tai tiedustele lihan saatavuutta sähköpostitse: thorsvik@thorsvikhereford.fi.