Lihan suoramyynti

AJANKOHTAISTA: MAALISKUU 2019

  • Nyt voit ostaa Thorsvikin lihaa myös REKO-ruokapiiristä Kirkkonummen keskustasta! Seuraa Facebookin REKO Kirkkonummi – Kyrkslätt -ryhmässä tulevia jakoja
  • Pakkasesta löytyy jauhelihaa, entrecôtea ja paahtopaistia. Varaa omat lihasi lähettämällä viesti thorsvik@thorsvikhereford.fi ja nouda suoraan tilalta. 
  • Seuraava lihaerä saapuu toukokuussa. Otamme varauksia vastaan!
  • Nykyään voit maksaa ostoksesi myös kortilla! Perinteinen lasku ja käteismaksu toimivat myös, valitse itsellesi paras tapa maksaa.

KESÄN 2019 MYYNTIAIKATAULU

Tulevat lihanmyyntiajat (tiedot ovat alustavia, pidätämme oikeuden muutoksiin):
 
Touko-kesäkuu
Viikko 17 (1. makkaramyynti)
Viikko 19 
Viikko 22
Viikko 24
 
Elo-syyskuu
Viikko 33
Viikko 34
Viikko 37

Tiedä, mitä syöt – osta laadukasta lihaa suoraan tilalta!

Thorsvikista ostamasi liha on tummaa ja marmoroituvaa, ja tulee sekä hereford-rotuisista eläimistä että herefordien ja aberdeen angus-rotujen risteytyseläimistä. Olemme Thorsvikissa keskittyneet Herefordien jalostukseen jo vuodesta 1975. Angus tuo kuitenkin lisäarvoa lihakarjaan korkeamman marmoroitumisasteen ja kasvun kautta. Rodut ovat monilta ominaisuuksiltaan samankaltaisia: sekä herefordit että angukset ovat erinomaisia emoja sekä tehokkaita korsirehun käyttäjiä. Ne soveltuvat erityisen hyvin luonnonlaidunten ja perinneympäristöjen laiduntajaksi: Thorsvikissa eläimet laiduntavatkin keväästä syksyyn pääosin luonnonlaitumilla sekä nurmilaitumilla. Ne hyödyntävät siis ravinnon sellaisestakin maastosta, jota ei voisi viljellä ollenkaan tai jolle viljan viljely ei sovellu. Siksi WWF pitää luonnonlaidunlihaa suositeltavimpana naudanlihana!

Myynti on keskittynyt kesään ja syksyyn. Tilaukset tehdään sähköpostitse ja asiakkaat noutavat lihat tilalta ennalta ilmoitettuna päivänä. Voit varata laatikoiden ja jauhelihan lisäksi kaikkia ruhon osia, ja kokolihan lisäksi voit tilata myös sisäelimiä, kielen tai hännän, tai vaikkapa koirille luita!

Jos haluat saada ilmoituksen, kun seuraavan erän tilauksia otetaan vastaan, lähetä meille yhteystietosi. Tee tilaus, ilmoittaudu tiedotuslistalle tai tiedustele lihan saatavuutta sähköpostitse: thorsvik@thorsvikhereford.fi.

Maksu onnistuu kortilla, käteisellä ja laskulla.

HINNASTO

Tuote €/kg
Thorsvikin lihalaatikko (15 kg laatikko, josta 1/2 kokolihaa ja 1/2 jauhelihaa)  16,00
Jauheliha (1 kg vakuumipaketti) 12,00
Grillimakkara & nakki 12,00
   
   

Täysi hinnasto: avaa linkki.

Hinnasto päivitetty 13.10.2017