Lihan suoramyynti

AJANKOHTAISTA: MARRASKUU 2018

  • VUODEN VIIMEINEN ERÄ MARRASKUUN LOPUSSA! Varaa omat lihasi lähettämällä viesti thorsvik@thorsvikhereford.fi.
  • Nyt voit maksaa myös kortilla! Perinteinen lasku ja käteismaksu toimivat myös, valitse itsellesi paras tapa maksaa
  • Jauhelihaa ja vielä myös makkaraa löytyy heti pakkasesta

Tiedä, mitä syöt – osta laadukasta lihaa suoraan tilalta!

Thorsvikista ostamasi liha on tummaa ja marmoroituvaa, ja tulee sekä Hereford-rotuisista eläimistä että Herefordien ja Aberdeen Angus-rotujen risteytyseläimistä. Olemme Thorsvikissa keskittyneet Herefordien jalostukseen jo vuodesta 1975. Angus tuo kuitenkin lisäarvoa lihakarjaan korkeamman marmoroitumisasteen ja kasvun kautta. Rodut ovat monilta ominaisuuksiltaan samankaltaisia: sekä Herefordit että Angukset ovat erinomaisia emoja sekä tehokkaita korsirehun käyttäjiä. Ne soveltuvat erityisen hyvin luonnonlaidunten ja perinneympäristöjen laiduntajaksi: Thorsvikissa eläimet laiduntavatkin keväästä syksyyn pääosin luonnonlaitumilla sekä nurmilaitumilla. Ne hyödyntävät siis ravinnon sellaisestakin maastosta, jota ei voisi viljellä ollenkaan tai jolle viljan viljely ei sovellu. Siksi WWF pitää luonnonlaidunlihaa suositeltavimpana naudanlihana!

Myynti tapahtuu pääasiallisesti neljä kertaa vuodessa. Tilaukset tehdään sähköpostitse ja asiakkaat noutavat lihat tilalta ennalta ilmoitettuna päivänä. Voit varata laatikoiden ja jauhelihan lisäksi kaikkia ruhon osia, ja kokolihan lisäksi voit tilata myös sisäelimiä, kielen tai hännän, tai vaikkapa koirille luita!

Jos haluat saada ilmoituksen, kun seuraavan erän tilauksia otetaan vastaan, lähetä meille yhteystietosi. Tee tilaus, ilmoittaudu tiedotuslistalle tai tiedustele lihan saatavuutta sähköpostitse: thorsvik@thorsvikhereford.fi.

Maksu onnistuu kortilla, käteisellä ja laskulla.

HINNASTO

Tuote €/kg
Thorsvikin lihalaatikko (15 kg laatikko, josta 1/2 kokolihaa ja 1/2 jauhelihaa)  16,00
Jauheliha (1 kg vakuumipaketti) 12,00
Grillimakkara & nakki 12,00

Hinnasto päivitetty 13.10.2017