Lihan suoramyynti

AJANKOHTAISTA: MARRAS-JOULUKUU 2022

  • Joulukuussa tulossa vielä yksi tuore erä, sitten lihakauppa on tauolla kevääseen. Tilauksia otetaan vastaan! Jouluna myynnissä sesonkilajitelmia ja -jalosteita, katso tarkemmat tiedot tästä linkistä.
  • TILAUKSET OSOITTEESEEN suoramyynti@thorsvikhereford.fi, tilaukset kirjataan saapumisjärjestyksessä. Vahvistamme tilauksen ja arvioidun noutoajan viikon sisällä viestin saapumisesta.
  • HUOM! Jos ostit härkäeristä Ribeye bone in -pakkauksen, pyydämme ottamaan yhteyttä.  Leikkaamossa on tapahtunut virhe ja niihin on laitettu liian pitkä päiväys. Jos lihaa ei pakastettu pian noudon jälkeen, se on voinut pilaantua. Otathan meihin muutenkin aina yhteyttä, jos joku tuote on pilaantunut oikeaoppisesta kylmäsäilytyksestä huolimatta.
  • Lahjaidea: Thorsvik Herefordin lahjakortti! Mahtava lahja kenelle vain laatulihan ystävälle. Kortin voi saada sähköisenä tai paperisena. Valitse summa ja tilaa lahjakortti viestillä osoitteeseen suoramyynti@thorsvikhereford.fi. Kortin voi saada paperisena tai sähköpostitse pdf:nä.
  • Huomaathan, että lihakauppa on auki vain sopimuksesta, ellei muuta ilmoiteta – tilaukset siis aina etukäteen, kiitos!

HINNASTO: avaa linkki

Hinnasto voimassa 15.9.2021 alkaen.

Liity Thorsvikin asiakaslistalle ja saat tiedot tulevista lihanmyynneistä ensimmäisten joukossa:

 

Liity postituslistalle

* indicates required

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Maksu noudettaessa kortilla tai käteisellä, tai jälkikäteen laskulla.

Huomaathan, että tiettyjä lihoja – sisäfile, ulkofile, entrecote, petit tender – on hyvin rajallinen määrä tarjolla. Ulkofile ja entrecote menevät ensisijaisesti 15 kg lihalajitelmiin. Petit tender on hyvin pieni pala – yksi kappale painaa alle puoli kiloa – eli sitä ei voi kerrallaan tilata kiloittain. Eli jos haluat juuri näitä herkkuja tiettyyn tilaisuuteen, suosittelemme varaamaan tuotteet hyvissä ajoin!

Thorsvikin naudanlihaa ravintolaasi? 

Thorsvikin maukasta ja marmoroitunutta lihaa voi myös ostaa ravintoloihin. Myymme syksyisin myös riistanlihaa. Tarkemmat tiedot ravintolamyynnistä antaa Kristiina Sweet (krisse.sweet[at]gmail.com.

 

Tiedä, mitä syöt – osta laadukasta lihaa suoraan tilalta

Tutustu luonnonlaidunlihaan!