Lihan suoramyynti

AJANKOHTAISTA: SYKSY 2020

 • Pidämme lihakauppaa auki lauantaina 12.12. klo 10-13 välillä. Myynnissä on jauhelihaa, sisäpaistia, ja nopeimmille löytyy ulkofilettä, bavettea ym. herkkupaloja. Myös maksamakkaraa ja salamia myynnissä!
 • Vuoden viimeisen teuraserän tilausten noutopäivä on perjantaina 11.12.
 • UUTTA: jouluksi on tulossa myyntiin täydellinen lihan ystävän joululahjapaketti! Lisätietoa tästä esitteestä. Vain pakastelaatikoita jäljellä.
 • UUTUUS: Thorsvikin maksamakkara! Sopiva pikkulahja pukinkonttiin, 4,90€/pkt (250g)
 • Jouluksi saapui erä tuhdimpaa herkkua eli Thorsvikin perinteistä meetwurstia, 13,75€/pkt (500g)
 • Nyt voit ostaa Thorsvikin lihaa myös Kotitila-myymälästä Helsingin tukkutorilla. Lihaa saapuu myymälään rajoitettuja eriä, seuraa Kotitilan tiedotusta esimerkiksi Facebookissa niin tiedät milloin tuoretta lihaa on saatavilla.
 • Riistalihan tilauksia otetaan nyt vastaan. Saatavuus vaihtelee, eli lopulliset tilaukset voidaan varmistaa syksyn jahtien jälkeen. Lähetä alustava varaus osoitteeseen thorsvik@thorsvikhereford.fi. Thorsvikissa metsästetään kyyhkyjä, peltopyytä, sorsia, taveja, metsäkauriita, valkohäntäpeuraa, kuusipeuraa ja hirveä. 
 • Huomaathan, että tiettyjä lihoja – sisäfile, ulkofile, entrecote, petit tender – on hyvin rajallinen määrä tarjolla. Ulkofile ja entrecote menevät ensisijaisesti 15 kg lihalajitelmiin. Petit tender on hyvin pieni pala – yksi kappale painaa alle puoli kiloa – eli sitä ei voi kerrallaan tilata kiloittain. Eli jos haluat juuri näitä herkkuja tiettyyn tilaisuuteen, suosittelemme varaamaan tuotteet hyvissä ajoin!
 • Nyt voit ostaa myös Thorsvik Herefordin lahjakortin! Mahtava lahja kenelle vain laatulihan ystävälle. Kortin voi saada sähköisenä tai paperisena. Valitse summa ja tilaa lahjakortti viestillä osoitteeseen thorsvik@thorsvikhereford.fi.
 • Otamme lihojen noutotilanteessa huomioon vallitsevat koronarajoitukset. Järjestämme ostotilanteen sellaiseksi, että jonottaessa on väljät tilat ja asiakkaat kulkevat vain yhteen suuntaan. Ostoksensa tehneet poistuvat siis eri kautta kuin tilaustaan vielä odottavat. Suosittelemme lähimaksun tai laskun käyttöä. Tarjoamme lihojen kotiinkuljetusta yli 65-vuotiaille ja/tai riskiryhmään kuuluville asiakkaillemme vähintään 60€ tilauksiin. 

 • Huomaathan, että lihakauppa on auki vain sopimuksesta – tilaukset siis aina etukäteen, kiitos!

HINNASTO: avaa linkki
Sesonkituote: Thorsvikin joulupaketit

Hinnasto päivitetty 3.8.2020.

Lähetä tilauksesi osoitteeseen thorsvik@thorsvikhereford.fi, saat paluuviestinä vahvistuksen ja tiedon noutopäivästä.

Maksu noudettaessa kortilla tai käteisellä, tai jälkikäteen laskulla.

Thorsvikin naudanlihaa ravintolaasi? 

Thorsvikin maukasta ja marmoroitunutta lihaa voi myös ostaa ravintoloihin. Myymme syksyisin myös riistanlihaa. Tarkemmat tiedot ravintolamyynnistä antaa Kristiina Sweet (krisse.sweet[at]gmail.com / 044 303 4203 ).

Tiedä, mitä syöt – osta laadukasta lihaa suoraan tilalta!

Thorsvikista ostamasi liha on tummaa ja marmoroituvaa, ja tulee sekä hereford-rotuisista eläimistä että herefordien ja aberdeen angus-rotujen risteytyseläimistä. Olemme Thorsvikissa keskittyneet Herefordien jalostukseen jo vuodesta 1975. Angus tuo lisäarvoa lihakarjaan herefordeja korkeamman marmoroitumisasteen ja kasvun kautta. Rodut ovat monilta ominaisuuksiltaan samankaltaisia: sekä herefordit että angukset ovat erinomaisia emoja sekä tehokkaita korsirehun käyttäjiä. Ne soveltuvat erityisen hyvin luonnonlaidunten ja perinneympäristöjen laiduntajaksi: Thorsvikissa eläimet laiduntavatkin keväästä syksyyn pääosin luonnonlaitumilla sekä nurmilaitumilla. Ne hyödyntävät siis ravinnon sellaisestakin maastosta, jota ei voisi viljellä ollenkaan tai jolle viljan viljely ei sovellu. Siksi WWF pitää luonnonlaidunlihaa suositeltavimpana naudanlihana!

Myynti on keskittynyt kesään ja syksyyn, eläinten vuodenkiertoon perustuen. Tilaukset tehdään sähköpostitse ja asiakkaat noutavat lihat tilalta ennalta ilmoitettuna päivänä. Voit varata laatikoiden ja jauhelihan lisäksi kaikkia ruhon osia, ja kokolihan lisäksi voit tilata myös sisäelimiä, kielen tai hännän, tai vaikkapa koirille luita!

Jos haluat saada ilmoituksen, kun seuraavan erän tilauksia otetaan vastaan, lähetä meille yhteystietosi. Tee tilaus, ilmoittaudu tiedotuslistalle tai tiedustele lihan saatavuutta sähköpostitse: thorsvik@thorsvikhereford.fi.