Lihan suoramyynti

AJANKOHTAISTA: MARRASKUU 2019

  • Loppuvuodesta tulee vielä yksi lihatilaus! Lähetä tilauksesi osoitteeseen thorsvik@thorsvikhereford.fi
  • Pakkasessa jauhelihaa, sekä muutama denver steak ja paahtopaista.
  • SYYSTARJOUS JATKUU: 5 kg jauhelihaa 55€! (11€/kg, norm. 12,50€/kg; 1 kg paketit, koskee vain pakasteita. Lihat kesäkuun erästä.) Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. 
  • Jahtikausi on käynnissä Thorsvikissa, eli myynnissä on myös riistaa: tarjonnan mukaan valikoimassa peltopyytä ja sorsaa sekä kauriin-, peuran- ja hirvenlihaa. Tee tilaus ja ilmoitamme, kun Tapio on suonut metsästysonnea ja riistaa on kaadettu.
  • Teemme jouluksi meetwurstia (vinkki: erinomainen joululahja naapureille, työkavereille…). Otamme tilauksia vastaan! Myös nakkeja, grillimakkaraa ja chorizoa myynnissä pakasteena.

UUDET TUOTTEET

  • Minuuttipihvit: heittämällä pannulle mureutetut, ohuet paistista leikatut pihvit saat nopeasti ruokaa eteesi! 0,5 kg vakuumipaketti, 20,00€/kg
  • Paistisuikaleet ja – kuutiot: maukasta paistilihaa valmiiksi suikaleina tai kuutioituna, sopii erinomaisesti talvisiin pataruokiin! 1 kg vakuumipaketti, 15,20€/kg
 

HINNASTO: avaa linkki

Hinnasto päivitetty 8.10.2019

Lähetä tilauksesi osoitteeseen thorsvik@thorsvikhereford.fi, saat paluuviestinä varmistuksen ja tiedon noutopäivästä.

Maksu noudettaessa kortilla tai käteisellä, tai jälkikäteen laskulla.

Tiedä, mitä syöt – osta laadukasta lihaa suoraan tilalta!

Thorsvikista ostamasi liha on tummaa ja marmoroituvaa, ja tulee sekä hereford-rotuisista eläimistä että herefordien ja aberdeen angus-rotujen risteytyseläimistä. Olemme Thorsvikissa keskittyneet Herefordien jalostukseen jo vuodesta 1975. Angus tuo lisäarvoa lihakarjaan herefordeja korkeamman marmoroitumisasteen ja kasvun kautta. Rodut ovat monilta ominaisuuksiltaan samankaltaisia: sekä herefordit että angukset ovat erinomaisia emoja sekä tehokkaita korsirehun käyttäjiä. Ne soveltuvat erityisen hyvin luonnonlaidunten ja perinneympäristöjen laiduntajaksi: Thorsvikissa eläimet laiduntavatkin keväästä syksyyn pääosin luonnonlaitumilla sekä nurmilaitumilla. Ne hyödyntävät siis ravinnon sellaisestakin maastosta, jota ei voisi viljellä ollenkaan tai jolle viljan viljely ei sovellu. Siksi WWF pitää luonnonlaidunlihaa suositeltavimpana naudanlihana!

Myynti on keskittynyt kesään ja syksyyn. Tilaukset tehdään sähköpostitse ja asiakkaat noutavat lihat tilalta ennalta ilmoitettuna päivänä. Voit varata laatikoiden ja jauhelihan lisäksi kaikkia ruhon osia, ja kokolihan lisäksi voit tilata myös sisäelimiä, kielen tai hännän, tai vaikkapa koirille luita!

Jos haluat saada ilmoituksen, kun seuraavan erän tilauksia otetaan vastaan, lähetä meille yhteystietosi. Tee tilaus, ilmoittaudu tiedotuslistalle tai tiedustele lihan saatavuutta sähköpostitse: thorsvik@thorsvikhereford.fi.