Lihan suoramyynti

AJANKOHTAISTA: KESÄKUU 2018

  • Pakkasesta löytyy Thorsvikin herkullista naudan jauhelihaa – ota nopeasti yhteyttä ja sovitaan nouto! Jauheliha on pakattu 1 kg vakuumipakkauksiin.
  • Seuraava erä tulee elokuussa, tilauksia otetaan vastaan!

Tiedä, mitä syöt – osta laadukasta lihaa suoraan tilalta!

Thorsvikista ostamasi liha on tummaa ja marmoroituvaa, ja tulee sekä Hereford-rotuisista eläimistä että Herefordien ja Aberdeen Angus-rotujen risteytyseläimistä. Olemme Thorsvikissa keskittyneet Herefordien jalostukseen jo vuodesta 1975. Angus tuo kuitenkin lisäarvoa lihakarjaan korkeamman marmoroitumisasteen ja kasvun kautta. Rodut ovat monilta ominaisuuksiltaan samankaltaisia: sekä Herefordit että Angukset ovat erinomaisia emoja sekä tehokkaita korsirehun käyttäjiä. Ne soveltuvat erityisen hyvin luonnonlaidunten ja perinneympäristöjen laiduntajaksi: Thorsvikissa eläimet laiduntavatkin keväästä syksyyn pääosin luonnonlaitumilla sekä nurmilaitumilla. Ne hyödyntävät ravinnon sellaisestakin maastosta, jota ei voisi viljellä ollenkaan tai jolle viljan viljely ei sovellu. Siksi WWF pitää luonnonlaidunlihaa suositeltavimpana naudanlihana!

Myynti tapahtuu pääasiallisesti neljä kertaa vuodessa. Tilaukset tehdään sähköpostitse ja asiakkaat noutavat lihat tilalta ennalta ilmoitettuna päivänä. Sekä naudasta että riistasta voi varata laatikoiden ja jauhelihan lisäksi kaikkia ruhon osia. Kokolihan lisäksi voit tilata myös sisäelimiä, kielen tai hännän, tai vaikkapa koirille luita!

Jos haluat saada ilmoituksen, kun seuraavan erän tilauksia otetaan vastaan, lähetä meille yhteystietosi. Tee tilaus, ilmoittaudu tiedotuslistalle tai tiedustele lihan saatavuutta sähköpostitse: thorsvik@thorsvikhereford.fi.

HINNASTO

Tuote €/kg
Thorsvikin lihalaatikko (15 kg laatikko, josta 1/2 kokolihaa ja 1/2 jauhelihaa)  16,00
Jauheliha (1 kg vakuumipaketti) 12,00
Grillimakkara & nakki 12,00
Riistalaatikko – vain syksyllä! (20 kg, josta 1/2 paistia ja 1/2 kylkeä, niskaa, lapaa yms. osia) 22,50
Riistafileet – rajallinen saatavuus, lähinnä syksyllä 60,00

Hinnasto päivitetty 13.10.2017